U heeft geen flashplayer geinstalleerd, Klik hier op om de flashplayer te installeren.
De Webmanager is een volledig schaalbaare oplossing voor providers die "in control" willen zijn op het gebied van hosting en additionele dienstverlening aan hun klanten. De WebManager biedt een oplossing voor zowel Linux als Microsoft Windows hosting, met de mogelijkheid om vanuit dezelfde interface beide omgevingen aan uw klanten aan te bieden.

De WebManager kan worden ingezet voor zowel dedicated- als shared hosting vanaf slechts één server tot honderden servers. De WebManager kent verschillende inlogniveau's en heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface voor zowel providers als klanten.

De WebManager maakt het mogelijk om een scala van activiteiten te verrichten vanuit een centrale webinterface. Zo zijn er tal van functionaliteiten voor het maken van Back-up's, het instellen en beheren van websites, subdomeinen en E-mail accounts en verschillende mogelijkheden om te FTP-en. Daarnaast zijn er standaard koppelingen met additionele diensten, zoals met de geavanceerde oplossing tegen virussen en spam van CleanPort, en webmail en Managed DNS.

 

De WebManager biedt ook een veilige oplossing voor u en uw klanten. Software is bijvoorbeeld probleemloos te updaten en te vervangen en er wordt maximaal gebruik gemaakt van chroot omgevingen om de schade bij een eventuele exploit tot een minium te beperken.

Voor een volledig overzicht van alle functionaliteiten van de WebManager kunt u de PDF bekijken.

Natuurlijk kunt u -tijdens kantooruren- ook contact opnemen met één van onze adviseurs die u kunt bereiken op 0314-39.99.00 of klik hier indien u wilt dat wij contact met u opnemen.

Klik hier om de PDF informatie brochure te downloaden